Adobe InDesign kursus / undervisning på dansk

Her på siden får du et Adobe InDesign kursus. Kurset består af 9 videoer, på godt 1 times varighed i alt. På de 90 minutter får du en gennemgang af de vigtigste funktioner i Adobe InDesign. Både omkring at oprette tekst, og at indsætte fotos/grafik. Bl.a. laver vi en lille folder i InDesign, ud fra et Word dokument.

Når du har set kurset igennem, vil du have viden nok, til selv at gå dybere i Adobe InDesign, på egen hånd. Har du brug for hjælp, kan du bestille min viden, til rimelige priser. Klik på mit billede for at sende en e-mail.

 

Trin 1
Første trin i vores InDesign kursus. I dette trin viser jeg dig, hvordan Adobe InDesign er bygget op. Vi går skærmbilledet igennem.
InDesign Trin1

Trin 2
I dette trin arbejder vi med tekstværktøjerne. Vi gennemgår knibning, spatiering, linjeafstand, afstand mellem afsnit for at nævne nogle få.
InDesign Trin 2

Trin 3
I tredje trin i vores Adobe InDesign kursus vises hvordan du indsætter grafik i Adobe InDesign. Vi arbejder også med, hvordan du redigerer i eksisterende grafik, og opdaterer denne i InDesign. På den smarte måde, uden at skulle eksportere/importere helt forfra.
InDesign Trin 3

Trin 4
Vi laver en folder. Ud fra et Worddokument, viser jeg her, hvordan du laver en lille salgsfolder, i Adobe InDesign. Både med tekst, og fotos.
InDesign Trin 4

Trin 5
I dette trin i vores InDesign kursus, fortæller jeg om hvordan du indstiller farverne i Adobe InDesign. Jeg gennemgår både RGB og CMYK farverummene. Og hvordan du vælger din egen printerprofil.
InDesign Trin 5

Trin 6
I dette trin ser vi på, hvordan man får tekst til at flyde omkring et stykke grafik/foto.
InDesign Trin 5

Trin 7
I dette trin viser jeg dig, hvordan du får tekst fra det ene tekst-objekt, til at flyde over i et andet tekst-objekt.
InDesign Trin 5

Trin 8
Her i dette trin, gennemgår jeg de forskellige effekter, der findes i InDesign. Det være sig Drop Shadow, Inner Shadow, Outer Glow, Inner Glow, Bevel and Emboss, Satin, Basic Feather, Directional Feather og Gradient Feather.
InDesign Trin 5

Trin 9
I det sidste afsnit i vores InDesign kursus, viser jeg hvordan du laver tekst på en kurve. En kurve vi selv laver – ikke ombrydning omkring et foto.
InDesign Trin 5


Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på info@pionersoft.dk

Jeg har også en hjemmeside med ikke mindre end 23 videoer til Adobe Photoshop. Du kan komme til siden ved at klikke her.