Er du ensom i Horsens?

Føler du dig som så mange andre dig også ensom i Horsens? Det gjorde jeg også. Jeg har heldigvis fundet et supergodt værested i Sønderbrogade.
Stedet hedder “Netværksstedet”. I netværksstedet mødes alle vi der føler os lidt alene, hver torsdag. Vi starter om eftermiddagen ved 16-tiden, og hvis der møder nok mennesker op, så hjælpes vi ad om at købe ind, og lave mad. Man kan så spise varm mad til kun kr. 25,-

ensom i horsens vi spiser sammen

Er man ensom i Horsens, kan det være svært at komme ud af busken. Selv var jeg meget nervøs, første gang jeg tog ned i Netværksstedet. Skridtet ind ad døren er altid det sværeste. Men det var godt at jeg kom afsted, og jeg har nu været med i over et halvt år. Og jeg sætter meget pris på det gode initiativ.

Netværksstedet er drevet af frivillige. Og du bestemmer selv hvornår du kommer og går. Så har du kun lyst til en hurtig kop kaffe, så er der intet krav om at du bliver og spiser aftensmad.
Som sagt står frivillige bag, men kommunen står for lokaler, og kaffe. Så kaffen er gratis for alle. Hva’ siger du så!

Brugerne af Netværksstedet kommer i alle aldre, og alle faconer. Vi lægger vægt på, at alle er velkomne. Fx. hvis du føler dig ensom i Horsens. Derfor synes jeg også at du skulle slå vejen forbi Sønderbrogade 46, torsdag fra kl. 16:00-18:00

ensom i horsens find vej

En gang om måneden er der gratis aftensmad. Af hensyn til kokkene vælges der en menu der er let at lave, så man hurtigt kan lave til flere, hvis der kommer flere fremmødte, end beregnet. Hvad vi skal have at spise næste gang, kan du også være med til at bestemme.

Da vi er under vingerne på kommunen, kan vi hvert år søge en pose penge fra Sund By. Pengene bruges på projekter, og ture ud af huset.
Så er der noget du kunne tænke dig at vi skal ud at se, eller deltage i, så er du meget velkommen til at komme med forslag.

Du kan følge med i hvad der sker i Netværksstedet, på deres facebookside :
https://www.facebook.com/Netvaerksstedet

Du kan også skrive til mig (Søren) på : info@pionersoft.dk

Netværksstedet
Sønderbrogade 46
8700 Horsens
Hver torsdag fra kl. 16:00
Kom og vær med – vel mødt!
Klik her for bykort

 

Flere gode initiativer

Der sker også andre ting i Horsens, for udsatte borgere. Vi har Sund By butikken på Åboulevarden, hvor der er masser af gratis arrangementer, for mange målgrupper. Klik her for at gå til deres hjemmeside.

Kom og vær med