Mac support på dansk for private

Goddag, og velkommen til Mac support på dansk.

Har du et problem med din Mac? Hos Mac support på Dansk, sidder jeg klar til at hjælpe. Jeg hjælper via fjernsupport til hele landet. Hverdag og weekend.

Uanset hvad dit behov er, så sidder jeg klar til at hjælpe dig, her hos Mac support på dansk. Jeg taler et forståeligt dansk, uden for mange tekniske vendinger. Du får min hjælp på følgende måde (læs alle 3 trin igennem) :

1)
Ring til mig på telefon 21 20 47 62. Her forklarer du mig hvad du ønsker hjælp til. F.eks. at rydde op på harddisken, installation af anti-virus, undervisning i et program, eller noget helt andet. Du er også velkommen til at skrive til Mac support på dansk, på info@pionersoft.dk

2)
Jeg giver dig et fast tilbud, som du betaler via Mobile Pay inden vi går igang. Prisen på min service er kr. 300,- pr. påbegyndte hele time.

3)
Nu er vi klar til at gå igang. For at jeg kan fjernstyre din Mac, skal du downloade det gratis program TeamViewer. TeamViewer gør at jeg kan se dit skærmbillede, og kontrollere din mus og dit tastatur. På denne måde arbejder vi begge to på din Mac på samme tid, selvom du bor et andet sted i landet.
Klik her, for at se hvordan TeamViewer fungerer

Om mig : Mit navn er Søren Vedel, og jeg er IT-supporter. Jeg har arbejdet med Mac og computere generelt i over 26 år. Jeg er uddannet informatikassistent samt IT-supporter. Derudover har jeg flere års erfaringer fra store og små IT-installationer. Både Mac og Windows. I 2011 blev jeg førtidspensionist, og driver idag Mac support på dansk som bibeskæftigelse. For mig er det vigtigt at være grundig, og at du føler at du ved præcis hvad jeg udfører – det er trods alt din Mac det drejer sig om. Jeg taler et klart dansk, så du ikke “overfuses” med teknik-sprog.

Kunne du tænke dig en masse tips & tricks til din Mac? Så kan du klikke her, for at se min underside med 29 små videoer, der viser tips & tricks til din Mac. Mest for begyndere, men øvede må gerne kigge med. 


 

Support til private, til din Apple Mac computer