Italiensk mørbrad

Klik for større foto

Italiensk mørbrad

Lækker italiensk inspireret mørbrad. Let at lave i bradepanden.

Det skal du bruge :

1 svinemørbrad
Salt
Peber
1⁄2 dl. sennep
100 g. røget skinke
100 g. ost
Smør og olie

Sauce:

1 løg
1-2 tsk. karry
1⁄2 spsk. mel
1 lille dåse tomatpure
70 gr.
1/4 l. fløde
Salt
Peber

Sådan gør du :

Afpuds mørbraden og skær den på skrå i 2- 3 cm. bøffer. Krydres med salt og peber og steges let på panden. Lægges i et ildfast fad og pensles med sennep, derpå lægges 1 skive røget skinke og 1 skive ost.

Sauce:

Løget hakkes og brunes på panden. Karry og lidt mel drysses over. 1 lille ds. tomatpure tilsættes samt 1/4 l. fløde, røres sammen og hældes over mørbraden.

Stilles i ovnen ved 225 grader C ca. 1/2 time.

Tilbehør :
 Ris, flutes og salat.