Italiensk mørbrad
Lækker italiensk inspireret mørbrad. Let at lave i bradepanden.
Det skal du bruge :
1 svinemørbrad
Salt
Peber
1⁄2 dl. sennep
100 g. røget skinke
100 g. ost
Smør og olie
Sauce:
1 løg
1-2 tsk. karry
1⁄2 spsk. mel
1 lille dåse tomatpure
70 gr.
1/4 l. fløde
Salt
Peber
Sådan gør du :
Afpuds mørbraden og skær den på skrå i 2- 3 cm. bøffer. Krydres med salt og peber og steges let på panden. Lægges i et ildfast fad og pensles med sennep, derpå lægges 1 skive røget skinke og 1 skive ost.
Sauce:
Løget hakkes og brunes på panden. Karry og lidt mel drysses over. 1 lille ds. tomatpure tilsættes samt 1/4 l. fløde, røres sammen og hældes over mørbraden.
Stilles i ovnen ved 225 grader C ca. 1/2 time.
Tilbehør : Ris, flutes og salat.