Klik for større billede

Koteletter i fad

En nem opskrift, med alt hvad der smager godt. Lige noget for os singlefyre. Men I piger må gerne kigge med …

Det skal du bruge :

4 store fadkoteletter
Evt. 200 gram bacon 1 stort løg
Evt. 1 fed hvidløg
2 dl. svinebouillon
1,5 dl tomatpuré
0,5 liter creme fraiche 38% 0,25 liter piskefløde
100 gram champignon i skiver Paprika
Margarine til stegning
Salt
Peber
Ris

Sådan gør du :

Krydr koteletterne med salt, peber og paprika og brun dem og evt. bacon på en gryde, læg koteletterne i et fad.

Svits løg og til sidst evt. hvidløg i samme gryde og kom creme fraiche ved. Hæld fløde, bouillon og tomatpure ved og lad det komme i kog. Smag til med salt og peber.

Hæld saucen over koteletterne og sæt fadet i en 225 grader C varm ovn. Læg staniol eller låg over. Efter 10 min. kommes champignoner i. Giv den yderligere 20 min.

Servér ris til.