Hej, velkommen til Computer- og IT support Horsens

Hvis du har problemer med din PC eller Mac, tilbyder jeg min hjælp hos Computer- og IT support Horsens. Både hverdag og weekend.

Hvad dit behov end er, så sidder jeg klar til at hjælpe dig her hos Computer- og IT support Horsens. Jeg taler et klart Dansk, uden tekniske ord der er svære at forstå.

Jeg holder til på Fussingsvej 17B st. th. Du kan altid indlevere din PC eller Mac her. Ring venligst på forhånd, så du er sikker på at jeg kan tage imod dig. Kontakt mig idag på tlf.: 21 20 47 62

Når du ankommer, kigger vi sammen på problemet. Jeg giver et bud på om jeg kan afhjælpe problemet, og hvad prisen er. Du får en pris på forhånd, så du slipper for grimme overraskelser. Du betaler enten på forhånd, eller ved afhentning af den færdige computer.

Kontakt mig idag:
Computer- og IT support Horsens

Fussingsvej 17B st. th.
8700 Horsens
Tlf.: 21 20 47 62
Email : info@pionersoft.dk

Prisen på min hjælp er kr. 300,- pr. hele time, mindstepris = 1 time
Klik her for at læse om pris og kvalitet

Hos Computer- og IT support Horsens, har jeg mange års erfaring med både Windows og Mac. Jeg har arbejdet med computere i omkring 26 år, og er uddannet som både informatikassistent, samt som IT-supporter. Jeg har derfor stor erfaring med de fleste softwarefejl der kan opstå på PC og Mac.

Hvis du ønsker ene-undervisning, har jeg også erfaring med voksenundervisning. Med ene-undervisning hos Computer- og IT support Horsens, er det KUN dig det handler om. Derfor når vi langt, på kort tid, i dit eget tempo. Undervisningen kan optages som video som du får med hjem. På denne måde kan du gå stoffet igennem mange gange, indtil det sidder på rygraden. Jeg underviser i de fleste standardprogrammer som Office, Photoshop, Pages, Numbers og andre. Sig blot hvad du ønsker, og jeg skal gøre alt for at opfylde dit ønske.

Virus/Spyware og backup

Alle kan blive ramt af virus, spyware, hackere eller andet, som ødelægger din computer. Til den tid er det rart at have en backup af hele systemet. Klik her for at læse mere.

Prisen på min hjælp er kr. 300,- pr. hele time. Mindstepris = 1 time.
Klik her for at læse om pris og kvalitet

Computer- og IT support Horsens
Fussingsvej 17B st. th.
8700 Horsens
Tlf.: 21 20 47 62
Email : info@pionersoft.dk

Kort om mig selv

Jeg hedder Søren Vedel. Jeg er IT-supporter med 26 års praktisk erfaring. Erfaring der kommer mine kunder til gode. Efter en sygemelding blev jeg flexjobber, og senere førtidspensionist. Jeg driver idag Computer- og IT support Horsens som bierhverv. Da jeg ikke er CVR-registreret, skal du ikke betale 25% moms oven i min pris.

Ud over IT-support, underviser jeg i bl.a. Adobe Photoshop. Klik her for at gå til min hjemmeside om Photoshop.

Hos Computer- og IT support Horsens satser jeg ikke på at være billigst. Derimod satser jeg på at give dig den bedste service, du kan få. For mig er det vigtigt at du føler dig i gode hænder hos Computer- og IT support Horsens.

Computer- og IT support Horsens
Fussingsvej 17B st. th.
8700 Horsens
Tlf.: 21 20 47 62
Email : info@pionersoft.dk

 

Kontakt mig, hvis du har problemer med din PC eller Mac